Vådrumsløsninger

Vådrumsløsninger

Et af de vigtigste rum i huset er badeværelset, der er typisk det første sted vi går hen når vi står op, og det sidste sted inden vi går i seng. Det er derfor rart at have et sted man kan lide at være, eftersom der bliver brugt den mængde tid der inde som der gør. Et andet vådrum der ofte er hårdt belastet er bryggerset, det vil derfor være udsat for slid mere end andre rum. Det er typisk et af de rum som gæster ser først og det er derfor vil man gerne have det pænt.

Totale vådrumsløsninger

Vi er eksperter  i at lave totale vådrumsløsninger,  lige fra spartlingen vægen til opsætningen af vægbeklædningen. Vi har et stort udvalg af farver og klinker du kan vælge imellem, og alt arbejdet bliver udført hurtigt og professionelt. Er der tvivl om hvorvidt et rum er et vådrum, kommer vi gerne på besøg og finder ud af den bedst mulige løsning, så du får opfyldt dit ønske om det er renovering eller reparation.

Hvad er et vådrum?

  • Bryggers
  • Badeværelse

Har du oplevet skader på eksisterende vådrum, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med at reparer og i værste fald lave nyt.

 

Galleri

Kontakt os
close slider

    kontakt os

    Kontakt os for rådgivning og tilbud på maler- eller totalentrepriser – helt uforpligtigende.