Epoxy maling

Epoxy Maling

Taler man om epoxy maling, tænker man straks på fabrikker og værksteder, da den stærke maling ofte bruges der, på grund af dens høje slidstyrke og rengørings venligheden. I dag bruger man dog mere og mere den kraftige maling i privateboliger, da styrken og det lave vedligehold er eftertragt. Hos Malerfirmaet Henriksen er vi eksperter i at lave flotte og stærke Epoxy gulve, som kan holde i mange år.

Har du et gulv du tænker kunne være interessent at få malet? Så er du altid velkommen til at ringe til os, og få en snak om dine muligheder og løsninger.

Pris er altid en faktor når man skal renovere eller lave nyt, og epoxy maling er ikke iblandt den billige maling. Dog skal man huske på: Du fået et resultat der flot og stærkt. Gulvet holder i mange år, så det skal ikke males nær så ofte som almindelig gulvmaling.

Farver

Mange tror at man kun kan få epoxy maling i kedelige farver, som egner sig godt til et værksted eller en fabrik. Dette er dog ikke tilfældet, vi har et stort udvalg af flotte farver og teksture, så du kan få dit drømme gulv, der både er stærkt men også nemt at holde.

Vores epoxy maling fra Beck og Jørgensen. Hagmans Gulvmaling EP-V er en to-komponent vandbaseret epoxy, der giver en resistent og slidstærk overflade Derfor er resultatet malinger, der dækker bedre, tåler større slid og er mindre sårbar over for banale påvirkninger.

Kontakt os
close slider

    kontakt os

    Kontakt os for rådgivning og tilbud på maler- eller totalentrepriser – helt uforpligtigende.